Having trouble with your Festool power tool? Well, we're here to help you. Before posting to the forum, give us a chance to diagnose and resolve your issue. In the U.S. and Canada, call us toll-free at 888-337-8600 on Monday-Friday between 8a-5p EST or contact us via email at service@festoolusa.com. For other countries, please visit http://www.festool.com for contact information for your local Festool service department.

Author Topic: PS 420 EBQ-PLUS GB NOT WORKING  (Read 1083 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Barri

  • Posts: 1
PS 420 EBQ-PLUS GB NOT WORKING
« on: October 26, 2017, 05:35 PM »
Jigsaw stopped working so I took of cover and a green wire was loose
Any ideas where it goes

Festool USA does not pre-approve the contents of this website nor endorse the application or use of any Festool product in any way other than in the manner described in the Festool Instruction Manual. To reduce the risk of serious injury and/or damage to your Festool product, always read, understand and follow all warnings and instructions in your Festool product's Instruction Manual. Although Festool strives for accuracy in the website material, the website may contain inaccuracies. Festool makes no representations about the accuracy, reliability, completeness or timeliness of the material on this website or about the results to be obtained from using the website. Festool and its affiliates cannot be responsible for improper postings or your reliance on the website's material. Your use of any material contained on this website is entirely at your own risk. The content contained on this site is provided for informational purposes only and does not constitute professional advice.


Offline Gregor

  • Posts: 581
Re: PS 420 EBQ-PLUS GB NOT WORKING
« Reply #1 on: October 26, 2017, 05:53 PM »
My guess: a contact somewhere at the motor, around where the wire would lead to when the case it assembled.
Just move the end around (without twisting or exessively bending the wire) to see where it can reach (your target should be in the general area where it ends now), most likely you'll find the broken off end (without insulation) in a blob of solder.
« Last Edit: October 26, 2017, 05:57 PM by Gregor »