Author Topic: Using the new CT-VA-20 cyclone with the WCR 1000 workstation  (Read 598 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline BriAntic

  • Posts: 7
So I just got my cyclone in the mail and I’m really excited to put it to work but I’m wondering what the “right” way to attach all of these together is.

I often pull on the hose to move the ct around a bit and with the cyclone just sitting on top of the workstation (since the WCR1000 is using all of the mounting points) that won’t work out very well.

The simple side of me says to just run 4 screws through the holes in the bottom of the cyclone Systainer into the workstation but I just wanted to check and see if there is a easier option that I am overlooking.

Thanks! - Brian

Festool USA does not pre-approve the contents of this website nor endorse the application or use of any Festool product in any way other than in the manner described in the Festool Instruction Manual. To reduce the risk of serious injury and/or damage to your Festool product, always read, understand and follow all warnings and instructions in your Festool product's Instruction Manual. Although Festool strives for accuracy in the website material, the website may contain inaccuracies. Festool makes no representations about the accuracy, reliability, completeness or timeliness of the material on this website or about the results to be obtained from using the website. Festool and its affiliates cannot be responsible for improper postings or your reliance on the website's material. Your use of any material contained on this website is entirely at your own risk. The content contained on this site is provided for informational purposes only and does not constitute professional advice.


Offline ben_r_

  • Posts: 1087
Re: Using the new CT-VA-20 cyclone with the WCR 1000 workstation
« Reply #1 on: October 05, 2018, 09:33 PM »
Thatd be pretty cool to be able to use the new cyclone with the WCR 1000.
If at first you don't succeed, redefine success!