Author Topic: Trouble posting?  (Read 10307 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Kevin C.

  • Posts: 94
Trouble posting?
« on: July 14, 2016, 10:11 PM »
  I cant seem to post anything with a photo, anybody else having trouble? Without a photo, I can reply to threads, but with a photo I get an error message.

Offline copcarcollector

  • Posts: 1361
Re: Trouble posting?
« Reply #1 on: July 14, 2016, 11:32 PM »
Maybe the photo's size is too large?

Offline SRSemenza

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 7993
  • Finger Lakes Region, NY State , USA
Re: Trouble posting?
« Reply #2 on: July 15, 2016, 12:16 AM »
Maybe the photo's size is too large?

That is definitely a possibility.

Seth

Offline TylerC

  • Festool USA Employee
    FOG Administrator
  • *
  • Posts: 995
Re: Trouble posting?
« Reply #3 on: July 15, 2016, 10:33 AM »
What size is the file that you're trying to upload?

Offline Cheese

  • Posts: 3592
Re: Trouble posting?
« Reply #4 on: July 15, 2016, 12:20 PM »
  I cant seem to post anything with a photo, anybody else having trouble? Without a photo, I can reply to threads, but with a photo I get an error message.

I have had the same issue from time to time when using an iPhone or iPad, everything just seems to lock up. However if I send those same full sized photos to my MB Pro, they will post with no problems.  [eek]

Offline Kevin C.

  • Posts: 94
Re: Trouble posting?
« Reply #5 on: July 15, 2016, 04:27 PM »
 I have no idea what size they are, took the photos with my cell phone though. Do I need to resize them?

Offline copcarcollector

  • Posts: 1361
Re: Trouble posting?
« Reply #6 on: July 15, 2016, 04:30 PM »
I have no idea what size they are, took the photos with my cell phone though. Do I need to resize them?
Maybe - If you like, email them to me, and I can resize for you as needed---

Offline Kevin C.

  • Posts: 94
Re: Trouble posting?
« Reply #7 on: July 15, 2016, 04:56 PM »
Thank you copcarcollector. I just downloaded a photo resizer and that worked! Apparently the photos were much to large.

Offline copcarcollector

  • Posts: 1361
Re: Trouble posting?
« Reply #8 on: July 15, 2016, 04:58 PM »
Thank you copcarcollector. I just downloaded a photo resizer and that worked! Apparently the photos were much to large.

Cool (I use Photoscape by the way), looking forward to finally seeing these images!! [wink]