Author Topic: Sticky OF1000 plunge router  (Read 2203 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline *chris*

  • Posts: 1
Sticky OF1000 plunge router
« on: May 13, 2008, 09:30 AM »
I noticed recently that the plunge action on my OF1000 router wasn't entirely smooth.  I wiped it down with some renaissance wax and a gray scotchbrite which cleaned off a little corrosion and made it better, but not perfect.  What lube should I use and do I need to disassemble it to fully clean the slides?

Chris

Festool USA does not pre-approve the contents of this website nor endorse the application or use of any Festool product in any way other than in the manner described in the Festool Instruction Manual. To reduce the risk of serious injury and/or damage to your Festool product, always read, understand and follow all warnings and instructions in your Festool product's Instruction Manual. Although Festool strives for accuracy in the website material, the website may contain inaccuracies. Festool makes no representations about the accuracy, reliability, completeness or timeliness of the material on this website or about the results to be obtained from using the website. Festool and its affiliates cannot be responsible for improper postings or your reliance on the website's material. Your use of any material contained on this website is entirely at your own risk. The content contained on this site is provided for informational purposes only and does not constitute professional advice.


Offline SRSemenza

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 8891
  • Finger Lakes Region, NY State , USA
Re: Sticky OF1000 plunge router
« Reply #1 on: May 13, 2008, 01:25 PM »
Hi,  Chris


  Welcome to the forum :)   Try this thread Lubricating your tools


Seth