Author Topic: Help...Bumps In My Top Coat  (Read 348 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mike Goetzke

  • Posts: 316
Help...Bumps In My Top Coat
« on: August 10, 2019, 01:40 PM »
Using Emtech 9300 satin (diluted 5%) with my Fuji Q4 HVLP system. Seems like only on my last few large panels (maple ply).

Any help appreciated.

Mike

Festool USA does not pre-approve the contents of this website nor endorse the application or use of any Festool product in any way other than in the manner described in the Festool Instruction Manual. To reduce the risk of serious injury and/or damage to your Festool product, always read, understand and follow all warnings and instructions in your Festool product's Instruction Manual. Although Festool strives for accuracy in the website material, the website may contain inaccuracies. Festool makes no representations about the accuracy, reliability, completeness or timeliness of the material on this website or about the results to be obtained from using the website. Festool and its affiliates cannot be responsible for improper postings or your reliance on the website's material. Your use of any material contained on this website is entirely at your own risk. The content contained on this site is provided for informational purposes only and does not constitute professional advice.


Offline Mike Goetzke

  • Posts: 316
Re: Help...Bumps In My Top Coat
« Reply #1 on: August 10, 2019, 02:18 PM »
OK - haven’t spray finished in a while. Think I was spraying too close. Backed off a bit and much better now.

Mike

Edited - finish came out perfect! (Well, after I took the pimples down)
« Last Edit: August 10, 2019, 07:21 PM by Mike Goetzke »